retro autómodellek

autómodelljeim fotódokumentációja, klasszikus autók a 70-es, 80-as évekből. a blogban szereplő autók nagy része eladó (volt), komoly szándék esetén bátran lehet érdeklődni.

Indafotó képek

Hello!

2010.08.30. 15:59 | mybudapest | Szólj hozzá!

 

Amit tudni kell rólam. Egyrészt világéletemben imádtam a modelleket, de hely és pénzhiány miatt sosem gyűjthettem őket igazán. Szerencsére nem is tesz boldoggá hosszútávon a tárgyak birtoklása, így kitaláltam egy áthidaló megoldást. Egy-két szerelmemet leszámítva a legtöbb modellt csak továbbadásra veszem meg, kigyönyörködöm magam bennük néhány hétig, azután had boldogítson másokat is :)

Érdeklődésem a 70-es, 80-as évek európai és japán autói. Első számú kedvencem a BMW E28 és E12, illetve az olyan hétköznapi, de a maga módján izgalmasnak számító autók, mint a Renault Fuego. És persze a sokaknak ingerszegény japán kockaautók.

 

Címkék: modell autó

A bejegyzés trackback címe:

https://retromodell.blog.hu/api/trackback/id/tr1002259059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása